Trainingskamp is de eerste arena in Clash Royale die je kan betreden, hier begint alles in het spel. In deze arena kan je zelfs 12 nieuwe kaarten vinden, later in het spel zijn er niet meer zoveel kaarten te vinden.

Zoals ik hierboven aangaf is dit het begin van het gehele spel. In het trainingskamp (arena) moet je 7 aanvallen winnen, deze aanvallen zijn over het algemeen makkelijk te winnen als je het een beetje handig speelt. Dit zijn nog aanvallen tegen zogenaamde computers. Als je alle 7 aanvallen hebt gewonnen dan kom je naar de volgende arena en dat is het Kobolden Stadion

Bij het winnen van een gevecht in het trainingskamp ontvang je kisten bijvoorbeeld een houtenkist, zilverenkist of zelfs een goudenkist. Deze kisten bevatten kaarten soms helemaal nieuwe kaarten of kaarten om je troepen te verbeteren.

 

De volgende kaarten kun je winnen in het Trainingskamp:

 

Dit is het overzicht van de kaarten die je in het Trainingskamp van Clash Royale kan winnen. Kaarten uit het trainingskamp kan je ook in hogere arena's vrijspelen. Dus maak je niet druk als je nog niet alles hebt.

Om je kaarten samenstelling te testen kan je altijd een oefen gevecht doen.

Voor het laatst bijgewerkt: 20 juli 2017 om 20:26