Op deze pagina vind je tips over Clash Royale, wij hebben dit spel veel gespeeld daardoor konden wij zien wat spelers vaak fout doen.

Hieronder vindt u een lijst met tips.

1 – Veel spelers verspillen elixir tijdens het spelen. Je moet nooit 2 boogschutters op een toren afsturen dit heeft totaal geen nut en kost alleen maar elixir.

2 – Wordt lid van een clan om sneller kaarten te upgraden door te vragen om donaties. Vanuit de clan kunt u tips en herhalingen zien van andere spelers.

3 – Laat altijd eerst je tegenstander aanvallen dan kan je zien wat hij heeft en kan je gelijk terugslaan. De tegenstander heeft dan niet zoveel elixir meer. Zo pak je namelijk gelijk al een punt.

4 – Je hoeft niet altijd je troepen in te zetten als je een aanval tegen krijgt, want vaak schieten de torens ze wel dood en als ze dan toch verder komen gaat er maar iets van af. Zo heb je niks verspild en heb je meer over voor je tegenaanval

5 – Gebruik nooit al je elixir in een beurt. Zo kan namelijk je tegenstander voordeel nemen en kan hij zo je hele basis vernietigen.

6 – Soms verlies je de strijd, maar het is niet omdat je slechte kaarten hebt maar om de samenstelling van je kaarten. Kijk altijd naar herhalingen van topspelers dit is altijd een perfecte manier om je strategie te verbeteren

7 – Gebruik nooit alleen maar melee troepen (grondtroepen), want als de tegenstander veel lucht troepen heeft ben jij sowieso al verloren.

8 – Ga nooit troepen upgraden die je nooit gebruikt. Dit gebeurt namelijk wel veel en dat is echt zonde van je goud. Er is geen kaart maximum in het spel, dus je hoeft je nergens druk om te maken.

9 – Veelzijdigheid is de sleutel om een aanval te winnen. Maar je moet ook een goede mix van troepen hebben natuurlijk en goed met bedreigingen kunnen omgaan.

10 – We hebben allemaal een hekel aan verliezen, maar wees niet ontmoedigd. Wees geduldig en doe het langzaam. Veranderen anders altijd je strategie, als het niet lukt. Als het gevoel hebt dat je iets verkeerd doet. Vernieuw je je leger samenstelling gewoon.

Voor het laatst bijgewerkt: 6 februari 2017 om 11:09